Scroll to top

FAQ - Vanlig stilte spørsmål

Cryo21 innebærer ingen spesiell belastning på kroppen. De aller fleste kan få behandling, men du bør uansett sjekke med legen dersom du er gravid, har noen form for hjerte-, lunge- eller nyresykdom, anemi, kuldeallergi, eller lider av høyt blodtrykk. Det samme gjelder dersom du nylig ha vært gjennom en hjerteoperasjon, har hatt et hjerteattakk de siste seks måneder, eller bruke pacemaker.

Ja, spis hva du vil så tett opptil behandling som du ønsker.

Det avhenger litt av hva du ønsker å få gjort og hvilken del av kroppen du ønsker å behandle. Ønsker du f.eks. å redusere fett på magen, anbefaler vi minimum seks behandlinger fordelt over ca. 3 måneder med ca. to behandlinger i måneden.

Nei, Cryo 21 utføres av en autorisert terapeut som sørger for at behandlingen utføres forsvarlig, smertefritt og behagelig.

De fleste som har fått behandling med Cryo21 vil si at det ikke gjør vondt, men at det tvert i mot er ganske behagelig. Du vil ikke føle noen form for kulde. Det føles kun som en deilig og avkjølende massasje.

Det er ingen fare for forfrysninger med Cryo21. Behandlingen utføres manuelt av en autorisert terapeut som sørger for at sonden ikke holdes stille for lenge på et punkt.

Ikke for behandlingens del, men vi oppfordrer selvsagt alle som kommer til oss om å ha god kroppshygiene.